Biztonsági vásárlás

Biztonság katalógusa A legkorszerűbb titkosítási technológiát használjuk a hitelkártya / személyes adatok védelmére. A rendelés (eke) t biztonságos socket réteg (SSL) titkosítással helyezheti el.

A digitális tanúsítványok titkosítják az adatokat SSL technológiával, amely az iparági szabványos módszer a webes kommunikáció védelmére. Az SSL biztonsági protokoll adat titkosítást, kiszolgáló hitelesítést, üzenet integritást és opcionális ügyfél-hitelesítést biztosít a TCP / IP kapcsolathoz. Mivel az SSL az összes főbb böngészőbe és webszerverbe épült, egyszerűen egy digitális tanúsítvány telepítése bekapcsolja az SSL képességeit.

Az SSL két erősséggel rendelkezik: 40-bites és 128-bites, ami a "munkamenet kulcsa" hosszúságára utal. minden titkosított tranzakció által generált. Minél hosszabb a kulcs, annál nehezebb megtörni a titkosítási kódot. Weboldalunk 128 bites titkosítást használ. A legtöbb böngésző támogatja a 128 bites SSL-munkamenetet, ami háromszázszorosa a 40 bites szekcióknál.

Biztonságos vásárlásbiztosítás
Az illetéktelen hozzáférés megakadályozása, az adatok pontosságának megőrzése és az információk helyes használata érdekében úgy véljük, hogy megfelelő fizikai, elektronikus és vezetői eljárásokat alkalmaztunk az online gyűjtött információk védelmére és biztosítására. A tisztességes hitelszámlázási törvény értelmében bankja nem tarthat felelősséget több mint 50 dolláros csalárd díjért. Hitelkártyájának jogosulatlan használata esetén értesítenie kell a hitelkártya-szolgáltatóját a jelentési szabályok és eljárások szerint.

synageva
Copyright © 2020 Olcsó kosárlabda cip? üzlet - Jacksportcipo.com All Rights Reserved