F.A.Q

Rendelési információk

Időjárási késések
Lehetséges, hogy a szezonális viharok miatt a szállítmányt késleltetheti. Annak érdekében, hogy tudatában legyenek az összes időjárás-visszafogásnak, kérjük, tekintse át a szolgáltató oldalakat a legújabb szolgáltatási figyelmeztetésekért.
DHL
EMS
ePacket
Kérjük, vegye figyelembe: nem tudjuk felgyorsítani a késleltetett szállítmányokat, és elnézést kérni a késedelem okozta kellemetlenségért. A csomag legutóbbi követési információinak beszerzéséhez használja a fenti linkeket. Ha bármilyen további kérdése van a csomag késleltetésével kapcsolatban, kérjük, forduljon közvetlenül a fuvarozóhoz
Rendelésének / számlájának megtekintése
24 órán belül meg kell kapnia a rendelést visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a számláját. Ha nem kap visszaigazoló e-mailt, akkor az alábbi lépések követésével érheti el számláját
Jelentkezzen be fiókjába.
Miután bejelentkezett, keresse meg a "Rendelés állapota" pontot a bal oldali navigációs menüben, majd kattintson az [Összes] gombra a Minden rendelés mellett. Keresse meg és kattintson a megrendelni kívánt számra.
A megrendelési információk nyomtatásra rendelkezésre állnak.

A megrendelés leállítására vagy módosítására vonatkozó kérés

Hogyan törölhetem vagy módosíthatom a megrendelésemet?
Ha 24 órán belül megrendelte, és frissítést szeretne tenni, megpróbáljuk ezt a módosítást elvégezni.
Kérjük, vegye figyelembe: fizetendő 5% -a lesz levonva a visszatérítésből, ha meg kívánja szüntetni a megrendelését, ami a bank által felszámított díjcsere. Ezek a változtatások a következők lehetnek:
Egy elem törlése Rendelés törlése Szállítási cím megváltoztatása
Szállítási mód módosítása

Kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:
1.Kapcsolódjon velünk, és tájékoztassa velünk a változást, amelyet az e-mailes űrlap elküldésével szeretne benyújtani.
2. Kérjük, adjon részletes tájékoztatást arról, hogy mit szeretne módosítani a rendelésén.
3.A Fan Services csapatunk tagja azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, amint megkapjuk a kérését Kérjük, vegye figyelembe: Nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelés megváltoztatható, miután feldolgozta a rendelésrendszerünket.

A megrendelés felvétele A megrendelés előtt kérjük, olvassa el a következőket:

Nem talál egy elemet?

Csak azokat az elemeket jelenítjük meg, amelyek raktáron vannak és szállíthatók (kivéve, ha a gyártótól szállítják). Ha ez nem a webhelyen van, akkor jelenleg nincs raktáron. Nem tudjuk elfogadni a készleten kívüli tételek rendeléseit.

Nem találja a méretét?

Az adott elem összes elérhető mérete megjelenik a termék részletes oldalán. Ha az elem már nem érhető el bizonyos méretben, a méret szürke lesz. Naponta folyamatosan hozzáadunk új termékeket, és keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a honlapunkon megtalálható legyen a legfrissebb leltár. Kérjük, továbbra is tekintse át online katalógusunkat a frissítésekért.

Elveszett csomag

Mit tegyek, ha a megrendelés elveszett?

Ha a szállítási határidő lejárt és / vagy a megrendelések megjelenése nyomon követésre kerül, és nem kapta meg a csomagot, örömmel fogjuk feldolgozni a csere vagy a visszatérítést.
Felhívjuk figyelmét, hogy minden elveszett csomagot a megrendelés napjától számított 45 napon belül be kell jelenteni. Ha erről az időkeretről értesítést kapunk egy elveszett csomagról, nem tudjuk feldolgozni a kérését.
Ha elveszett csomagot jelent, kérjük, győződjön meg róla, hogy az alábbi lépéseket megteszik az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel előtt.
Ellenőrizze a közvetlen területet; beleértve bármely postafiókot, garázsot, verandát, recepciót, lízingboltot, szomszédot, vagy bárki, aki esetleg aláírta vagy felvette a csomagot. Kérjük, kövesse nyomon a csomagját is, hogy lássa, hogy vannak-e külön utasítások vagy frissítések. Ellenőrizze a helyi postai irodát vagy vámhivatalt, mivel rendelkezhetnek a vámfizetési megrendeléssel.

Ha még mindig nem tudja megtalálni a csomagot, kövesse az alábbi utasításokat:
1.Kapcsolódjon velünk, és tájékoztassa velünk az e-mail űrlap elküldésével elveszett sorrendet.
2. Adja meg nekünk a megrendeléssel kapcsolatos információkat, beleértve a visszaigazolási számot és a szállítási címet is 3.Az e-mailben is vegye figyelembe, hogy a fenti lépéseket elvégezte, amikor megpróbálta megtalálni a megrendelését, valamint azt, hogy szeretné-e a visszatérítést vagy az elveszett csomag cseréjét.
A Fan Services csapata egyik tagja felveszi Önnel a kapcsolatot, amint megkapjuk a kérését egy csere rendelési számmal vagy visszatérítési visszaigazolással

synageva
Copyright © 2020 Olcsó kosárlabda cip? üzlet - Jacksportcipo.com All Rights Reserved