Üdvözöljük a www.jacksportcipo.com oldalon.

A következő Felhasználási feltételek szabályozzák a weboldal használatát. Leírják az Ön jogait és felelősségeit. Ha ezen a webhelyen böngész, meglátogat vagy vásárol, elfogadja, hogy ezek a feltételek és feltételek teljesülnek. Ha nem ért egyet a jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyikével, ne használja ezt a weboldalt.Ez a weboldal összefüggésében a "mi" és a "mi" azt jelenti, hogy www.jacksportcipo.com és "Ön" azt jelenti, hogy Ön, az ügyfél vagy felhasználójának.

Ezek a Feltételek és az Ön megrendelésével együtt az Ön és a mi közöttünk létrejött teljes termékvásárlási szerződés. Más feltételek és feltételek nem érvényesek. A szerződést nem lehet változtatni, kivéve, ha egyetértünk abban, hogy azt írásban vagy e-mailben megváltoztatjuk.

A

www.jacksportcipo.com fenntartja magának a jogot, hogy az internetes technológia és az alkalmazandó jogszabályok gyakori változása miatt bármikor módosítsa ezeket a Feltételeket. Ezért időről időre ellenőrizze ezeket a feltételeket az ilyen változtatásokhoz.

Biztonság

Amikor megrendeli a személyes adatait, biztonságos kiszolgálót használ. A Secure Sockets Layer (SSL) titkosítja a webhelyen keresztül küldött információkat. Nem vállalunk garanciát a titkosítás erejével vagy hatékonyságával kapcsolatban, és a www.jacksportcipo.com nem vállal felelősséget az Ön által megadott információk jogosulatlan hozzáférése miatt keletkező eseményekért.

Termékleírások

Mindent megteszünk, hogy a lehető legpontosabbak legyenek a webhelyen található termékek leírásakor. Azonban nem garantáljuk, hogy a webhely termékleírásai vagy más tartalma pontos, teljes, megbízható, aktuális vagy hibamentes.

Az ezen a webhelyen említett termékekre vonatkozó bármely képviselet, garancia vagy szerződés megkötése, szabályozása és az ugyanazon rendelkezést szabályozó alkalmazandó szerződés hatálya alá tartozik.

Termékek rendezése

A megrendelést a www.jacksportcipo.com címen található megrendelőlap kitöltésével teheti meg

Amikor megrendelést tesz velünk, úgy ítéljük meg, hogy ajánlatot tett a megvásárolt termék (ek) megvásárlására az alábbi feltételek alapján.

Miután megkaptuk a termék (ek) megvásárlására vonatkozó ajánlatunkat, e-mailben kiadunk egy rendelési számot.

A megrendelés feldolgozásakor értesítést küldünk Önnek, ha e-mailben elküldjük Önnek a megrendelés megerősítését és az adószámlát. Ajánlatunk csak akkor fogadható el, ha a hitelkártya vagy a fizetési csalás megakadályozása érdekében belső ellenőrzési eljárásainkat elértük.

A szolgáltatás visszautasítása, a fiókok megszüntetése, a tartalom eltávolítása vagy szerkesztése vagy a megrendelések megszüntetése érdekében teljes mérlegelési jogkörrel rendelkezünk. Ha bármilyen okból nem tudjuk feldolgozni vagy elfogadni a megrendelést a fizetés beérkezése után, e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépünk Önnel.

Termékek szállítása

A megrendelés leadásakor számított szállítási idővel lesz ellátva. A becsült szállítási határidők munkanapokon - hétfőtől péntekig, kivéve a munkaszüneti napokat. A rendes kézbesítés a megrendelés kifizetésének napjától számított 3–7 munkanapon belül van.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a terméket a becsült szállítási időn belül szállítsuk. A tényleges szállítási idő változhat a kínálat változásai vagy az általunk nem befolyásolt körülmények miatt.

Javasoljuk, hogy látogasson el a "Vásárlói bejelentkezés" részre a webhelyünkön, hogy megtekinthesse termékeinek szállítási állapotát. Ha a termék (ek) nem érkeztek meg a becsült szállítási határidőn belül, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

synageva
Copyright © 2019 Jacksportcipo All Rights Reserved