Rólunk

Miért vásároljon velünk?
Üdvözöljük a jacksportcipo.com webhelyen, a legjobb, hivatalosan licencelt cipőboltban. Mi vagyunk azok az emberek, akik valóban élvezik a munkát minden nap. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot biztosítsuk emberünk számára, és várjuk, hogy megkapjuk az üzletet. Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak a férfiak, a nők és a gyerekek számára a legjobb márkás cipők széles választékát szállítjuk, hanem az iparág vezető ügyfélszolgálati, szállítási és visszatérési politikáit is.
Ügyfélszolgálat
Elkötelezettek vagyunk az Ön megelégedésére és nézetére minden alkalommal, amikor kapcsolatba lépünk velünk, mint egy kapcsolat kialakításának lehetőségét. Mi is vásárlók vagyunk, és elkötelezettek vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek olyan vásárlási élményt nyújtsunk, amit szeretnénk. Ha az Ön elvárásait nem lépik túl, és ha nem várom, hogy visszatérjen, akkor nem tettük meg a munkánkat!
30 napos hibamentes visszatérés
Elsődleges célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és ha nem szereted, amit rendeltél, nem akarjuk, hogy megtartsd. Ha bármilyen oknál fogva nem elégedett a vásárlással, az eredeti (k) elemet visszaállíthatja teljes visszatérítésre.
Bizalmas üzlet
A magánélet védelme rendkívül fontos számunkra. A legmodernebb titkosítási technológiát (SSL) használjuk a hitelkártya / személyes adatok védelmére. Az Ön adatai 100% -ban biztonságosak, amikor velünk vásárol. Néha e-mailt küldünk Önnek, hogy figyelmeztesse Önt a különleges értékesítésekre vagy az újonnan érkezőkre, de szabadon választhatja ki ezeket az üzeneteket egy kattintással.

synageva
Copyright © 2020 Olcsó kosárlabda cip? üzlet - Jacksportcipo.com All Rights Reserved